top of page

RETOURNEREN

Terugbetalingsbeleid

Ons terugbetalingsbeleid voor de producten die wij aanbieden is afhankelijk van het type product dat u aanschaft. Hieronder vindt u een overzicht van hoe dit beleid wordt toegepast:

 

- Paperback Versie: Voor de paperback versie van onze Forex cursus bieden wij een terugbetalingsmogelijkheid binnen 14 dagen na aankoop. Om in aanmerking te komen voor deze terugbetaling, moet het product voldoen aan bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat het product in zijn oorspronkelijke staat verkeert en niet beschadigd of aanzienlijk gebruikt is. Als aan deze voorwaarden is voldaan, kunt u binnen de genoemde termijn een terugbetaling aanvragen.

 

Wat zijn de voorwaarden:

Het product moet in de originele staat geretourneerd worden. Dit betekent dat het niet beschadigd, gewijzigd of gebruikt mag zijn. Voor een paperback houdt dit in dat het boek geen tekenen van gebruik mag vertonen, zoals gebogen pagina's, markeringen, of beschadigde omslagen.

 

De klant moet in staat zijn om een bewijs van aankoop te overleggen, zoals een bestelbevestiging of een factuur, om aan te tonen dat het product bij de betreffende verkoper is gekocht.

 

Idealiter dient het product in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Dit helpt bij het waarborgen van de veiligheid van het product tijdens het transport.

 

- PDF Versie: Wat betreft de PDF versie van de cursus, is het beleid anders vanwege de aard van digitale producten. Zodra de PDF per e-mail is verstuurd, hebben wij geen controle meer over wat er met het bestand gebeurt. Daarom kunnen we geen retouren accepteren voor de PDF versie. Dit is een standaardpraktijk voor de meeste digitale producten, omdat het onmogelijk is om te bepalen of een digitaal bestand is gebruikt of gekopieerd. We vragen daarom om begrip voor dit beleid en moedigen klanten aan om zorgvuldig te overwegen alvorens de PDF versie aan te schaffen.

Wij streven ernaar om onze klanten duidelijkheid te bieden over ons terugbetalingsbeleid. Mocht u nog vragen hebben of verdere informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op.

- Bluepips Signalen:

Bij Bluepips waarderen we uw vertrouwen bij het gebruik van onze signaaldiensten. We willen duidelijk maken dat wij geen abonnementen aanbieden. Bij ons betaalt u altijd de volledige som voor de periode die u kiest. Na betaling voor uw gekozen periode is er geen mogelijkheid tot terugbetaling. Hieronder vindt u ons beleid:

Betalingen:

- Na betaling is er geen restitutie mogelijk. Dit geldt voor de volledige duur van de gekozen periode, en er worden geen restituties verleend voor ongebruikte tijd.

- Bij de aankoop van Bluepips Signalen betaalt u de volledige som voor de door u gekozen periode.

Dit beleid is van toepassing op alle aankopen van Bluepips Signalen, zowel via onze website als via andere verkoopkanalen. Door een periode aan te gaan bij Bluepips Signalen, gaat u akkoord met de bovenstaande voorwaarden met betrekking tot terugbetalingen.

bottom of page